From Omilili

### How do you guys set Ph/EC of solutions?

The pH up or down with nitric**acid**/phosphoric

**acid**or potassium hidroxide. What I realize is when I m going to check the final EC of my solutions before watering, my EC get too high with the

**acids**should both be 0.0ec... where are you guys getting distilled that has shit in it? By

**definition**

From Yahoo Answers

**Question:**Employees of a discount appliance store receive an additional 20% off of the lowest price on an item. If an employee purchases a dishwasher during a 15% off sale, how much will he pay if the dishwasher originally cost $450?

**Answers:**I believe I need to have 1 more question to answer, as the additional discount can be added with the 15% off on the lowest price, or the additional discount is applied after the 15% is off from the lowest price. I'll illustrate how the 2 methods of calculation will come up with 2 different net prices. 1) discount rate: 15%+20%=35% off. 450 - (450x35%) = 450 - 157.5 = 292.5 (net price) 2) discount rate: first 15%, then 20% 450 - (450x15%) = 450 - 67.5 = 382.5 382.5 - (382.5x20%) = 382.5 - 76.5 = 306 (net price)

**Question:**solve with addition 2x+1 is less than or equal to x+13 and 19-8y-5y<58

**Answers:**2x+1 <= x+13 step 1: subtract 1 from both sides and get 2x <= x +12 step 2: subtract x from both sides and get x <= 12 ( x is less than or equal to twelve ------------------------------------------------------------------------------ 19 - 8y - 5y < 58 step 1: collect y terms and get 19 - 13y < 58 step 2: subtract 19 from both sides and get -13y < 39 step 3: divide both sides by -13 and get y > -3 (answer) note: the reason why the < turned into a > is because you divided by a negative number. you switch that logic sign whenever dividing by a negative.

**Question:**Media Services charges $30 for a phone and $20/month for it s economy plan. The equation c = 20t 30 describes the total cost, c, of operating a Media Services phone for t months. The total cost for 7 months of service is $__ If a customer has only $80 available, how many months of service can she receive? A.2 1/3 B.2 C.3 D.2 Choose the correct graph of the equation c = 20t 30. Solve for the indicated letter. C = 2d, for d The solution is d = __

**Answers:**Plug it in: cost = 20(7) + 30 = $170 for the next one solve backwards: 80 = 20T + 30 subtract 30 50 = 20T divide by 20 d = 2.5 so the answer looks like choice D but can you buy half a month? Usually these answers must be a whole number so choice B You never showed the graph but it is the one that passes through 30 on the vertical axis and passes through the points (1,50); (2,70);(3,90)... C = 2d divide by 2 to get d =C/2

From Youtube